Ga naar hoofdinhoud

  Intelligent Automated Machining

Bij Grimach hanteren we het productieconcept dat we Intelligent Automated Machining noemen, een benadering die staat voor efficiëntie, precisie en flexibiliteit. Onze productiecel is ontworpen als een geavanceerde combinatie van meerdere computergestuurde machines en een handling robot. Hierdoor kunnen we een breed scala aan metaalbewerkingstechnieken uitvoeren, waaronder draaien, frezen en boren, met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en consistentie.

Wat Grimach echt onderscheidt, is onze capaciteit voor specialistisch maatwerk. We begrijpen dat elk project unieke vereisten kan hebben, daarom staan we klaar om op verzoek van de klant aanpassingen en aanvullende bewerkingen te verrichten. Of het nu gaat om complexe vormen, speciale materialen of kritische toleranties, wij hebben de expertise en technologie om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Naast het verspanen van materialen bieden onze machines en robots een breed scala aan gespecialiseerde diensten. Van het nauwkeurig afbramen van onderdelen tot het lasermarkeren van serienummers, van het spoelen van componenten tot het uitvoeren van lektesten, wij hebben de mogelijkheden om aan al uw vereisten te voldoen.

Met Grimach bent u verzekerd van een partner die niet alleen standaardbewerkingen kan uitvoeren, maar ook in staat is om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke projectbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw productieproces kunnen optimaliseren en uw project tot een succes kunnen maken.

Werken bij Grimach

Back To Top