Ga naar hoofdinhoud

  Engineering

Bij Grimach bieden we een uitgebreide expertise en geavanceerde machinecapaciteit om op maat gemaakte (onderdelen van) productiemiddelen te engineeren en te produceren. Of het nu gaat om spanmallen of het fixeren van diverse materialen zoals gietijzer, smeedproducten en aluminium gietstukken, onze ervaring strekt zich uit over verschillende spanmethoden en producttypes.

In onze eigen werkplaats werken we nauw samen met opdrachtgevers om het ontwerp te optimaliseren en de beste oplossing te realiseren voor hun specifieke behoeften. Onze focus ligt op het produceren van hoogwaardige componenten die voldoen aan de strenge eisen van moderne productieomgevingen.

Daarnaast specialiseren we ons in maatwerk-robotgrijpers, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën en expertise om oplossingen te bieden die precies aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Met onze toewijding aan kwaliteit en precisie zorgen we ervoor dat Grimach altijd de beste resultaten levert. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw productieprocessen kunnen optimaliseren met onze op maat gemaakte oplossingen.

Werken bij Grimach

Back To Top